voorgerecht
Carpaccio van tomaat en courgette met scampi’s
Geef score
Porties

- 16 scampi’s
- 4 tomaten
- 1 courgette
- 2 el Solo Vloeibaar
- 1 snuifje saffraan
- 20 cll witte wijn
- 16 kleine blaadjes basilicum
- 2 el olijfolie
- Pel de scampi’s. Was de groenten. Snij de tomaten en courgette in zeer fijne schijfjes.
- Dresseer de borden rondom rond met de tomaten en courgette.
- Verhit in een hete pan de Solo en bak de scampi’s 20 seconden. Breng op smaak met zout, peper, saffraan en witte wijn.
- Dresseer de scampi’s in het midden van tomaten- en courgettecarpaccio. Breng nogmaals op smaak met olijfolie, zout en peper.
- Laat de saus van de scampi’s indikken en werk af met een eetlepel Solo. Voeg enkele blaadjes basilicum toe. Verdeel de saus over de borden.
