use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Carpaccio van kabeljauw met gedroogd spek en ei

Carpaccio is een traditionneel Italiaans voorgerecht.

Normaal gebruikt men sneetjes ossenhaas of zelfs zalm.

100 Ideeën maakte een carpaccio van kabeljauw...

Carpaccio is een traditionneel Italiaans voorgerecht.

Normaal gebruikt men sneetjes ossenhaas of zelfs zalm.

100 Ideeën maakte een carpaccio van kabeljauw...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
recipe image 3 koningentaart
  • Ingrediënten:
  • 500 g kabeljauw van Iglo
  • 1 preistengel
  • 4 plakken spek
  • 1 dl Bertolli olijfolie
  • 1 citroen
  • grijs zeezout
  • zwarte peper
  • basilicum
  • parmezaan in schilfers
  1. Bereiding:Verwarm de oven voor op 60°C.
  2. Droog het spek in de oven gedurende 1 uur.
  3. Maak ondertussen de prei schoon en versnipper het wit.
  4. Snij het gekoelde vlees van de kabeljauw in mooie, egale plakjes van 2 mm dikte.
  5. Leg de plakjes vis op een bord en bespatel met olijfolie Bertolli.
  6. Strooi de preisnippers en enkele versneden blaadjes basilicum over de vis en besprenkel met wat citroensap.
  7. Voeg de schilfers parmezaan en het spek toe.
  8. Kruid met het grijs zeezout en vers gemalen zwarte peper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.