use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Cannelloni van forel met een sausje van kerstomaat en look
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Cannelloni van forel met een sausje van kerstomaat en look

Cannelloni van forel met een sausje van kerstomaat en look

Al eens cannelloni met forel geproefd? Probeer deze originele vulling voor je pastarolletjes en verras iedereen met een heerlijk gerecht.

van Jeroen De Pauw

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 forelfilets
  • Solo Vloeibaar
  • 100 ml light room
  • peper en zout
  • 3 eiwitten
  • 1 prei
  • 0.5 venkelknol
  • 1 bussel peterselie
  • 8 vellen lasagne
  • 0.5 liter visbouillon
  • 2 uien
  • 1 bol look
  • 2 bakjes rode kerstomaten
  • 1 pot groene olijven, zonder pit
  • 1 pot zwarte olijven, zonder pit
  • 1 pot kappertjes
  • basilicum

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Mix de forelfilets zeer fijn en breng op smaak met peper en zout.
  2. Voeg tijdens het mixen de eiwitten en op het einde de light room toe, zodat je een smeuïge massa krijgt.
  3. Hou enkele preislierten apart. Snij de venkel en de rest van de prei in brunoise en meng onder de forel. Bestrooi met wat gehakte peterselie.
  4. Doe de vulling in het pastadeeg, rol op en bind samen met de lange preislierten.
  5. Verwarm de bouillon tot net onder het kookpunt en pocheer de pasta met de forel.
  6. Voor de saus: stoof de gesnipperde uien met wat look aan in Solo Vloeibaar Light. Voeg er de in 4 gesneden kerstomaten, de in schijfjes gesneden olijven en kappertjes aan toe. Laat goed sudderen en kruid af met peper en zout.
  7. Dresseer de saus op het bord samen met de pasta. Werk af met basilicum.
Voeg de Solo Delifine in de mousse pas op het einde toe. Anders schift hij en mislukt de vulling.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.