use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Cake met peer en cashewnoten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Cake met peer en cashewnoten

Cake met peer en cashewnoten

Maak deze cake met peer en cashewnoten als je indruk wil maken met een origineel recept. Bovendien heb je er amper ingrediënten voor nodig!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur 20 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g Solo Light
  • 5 eieren
  • 250 g suiker
  • 250 g zelfrijzende bloem
  • 100 g cashewnoten ongezouten
  • 2 peren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de Solo Light zacht worden en meng onder de eieren.
  2. Voeg de suiker en de bloem toe.
  3. Bruin de noten in een hete pan en hak ze daarna fijn met een mes.
  4. Schil de peren en snij ze in stukjes.
  5. Voeg de noten en de stukjes peer toe aan het beslag.
  6. Giet het beslag in een vorm en bak 1 uur bruin in een hete oven op 160 °C.
  7. Haal de cake met ovenwanten uit de oven en haal hem uit de bakvorm.
Hoe weet je of de cake gaar is? Prik met een mes of breinaald in de cake. Als er geen beslag meer aan je mes of breinaald hangt, dan is hij gaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.