use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Brood met olijven en zongedroogde tomaten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Brood met olijven en zongedroogde tomaten

Brood met olijven en zongedroogde tomaten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    10 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kopje melk
  • 100 g Solo
  • 200 g bloem
  • 1 zakje droge gist
  • tijm
  • 100 g groene ontpitte olijven
  • 50 g zongedroogde tomaten
  • 100 g gekookte en in blokjes gesneden ham

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
Bereiding
  1. Breng de melk aan de kook en smelt er de Solo in.Snipper de tomaten en de olijven grof. Meng de bloem met de gist. Voeg de bloem bij de melk en kneed tot een glad deeg. Kneed er de olijven, de tomaten en de hamblokjes door.
  2. Schik op een bakplaat en laat 40 minuten afgedekt rijzen.
  3. Kneed het deeg nog 10 minuten goed door en schik in een bakvorm.
  4. Laat 40 tot 45 minuten garen in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.