use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Broccoli met gegratineerde kaassaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Broccoli met gegratineerde kaassaus

Broccoli met gegratineerde kaassaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 750 g broccoli
  • 1 ui
  • 1 kneepje Solo Vloeibaar
  • 2 dl light room
  • 1 tl mosterd
  • 100 g geraspte Goudse kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de grill van de oven voor. Snipper de ui. Verdeel de broccoli in losse roosjes. Schil de stelen en snijd ze in dunne plakjes. Kook eerst de plakjes 2 minuten in water met zout, voeg dan de roosjes toe en kook alles nog 4 à 5 minuten.
  2. Fruit de ui in een kneepje vloeibare margarine, schenk de light room erbij en meng er de mosterd en de helft van de kaas doorheen. Laat 2 minuten zachtjes koken.
  3. Giet de broccoli af en doe de groente in een ovenschaal. Schenk de saus erover en bestrooi het gerecht met de rest van de kaas. Laat dit onder de hete grill goudgeel kleuren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.