Recept 45**** (10 stemmen)

Bourride met zeeduivel

Dit is een recept van

Gepost in

Vis

tijd
55 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. 1 Snij wortel, prei en selder in kleine stukjes. Doe ze in een pot met wat Solo Vloeibaar en laat 10 minuten zachtjes stoven.
  2. 2 Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.
  3. 3 Snij de zeeduivel in blokjes van 4 cm. Leg de vis op de groenten. Kruid met peper en zout.
  4. 4 Laat 20 minuten pruttelen onder deksel op zeer zacht vuur.
  5. 5 Maak een mayonaise met eierdooier, olijfolie, peper en zout. Pers de knoflook in de saus.
  6. 6 Laat de looksaus over de vis uitvloeien en serveer.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 17 mei 2013 om 15u43

Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft!

Laad meer reacties

Deze recepten vind jij vast ook lekker...