FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Bourride met zeeduivel

  1. Recept
  2. Reacties (4)
  1. Bourride met zeeduivel

    Bereidingswijze

    1. 1 Snij wortel, prei en selder in kleine stukjes. Doe ze in een pot met wat Solo Vloeibaar en laat 10 minuten zachtjes stoven.
    2. 2 Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.
    3. 3 Snij de zeeduivel in blokjes van 4 cm. Leg de vis op de groenten. Kruid met peper en zout.
    4. 4 Laat 20 minuten pruttelen onder deksel op zeer zacht vuur.
    5. 5 Maak een mayonaise met eierdooier, olijfolie, peper en zout. Pers de knoflook in de saus.
    6. 6 Laat de looksaus over de vis uitvloeien en serveer.

    Bron: Culinaire Ambiance | Chef-kok: Dirk De Prins

    Geniet van Bourride met zeeduivel

    Gepost door


    Rating: 4/5 (9 stemmen)
    24669 keer bekeken
    140 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (4)

  • Solo

    Gepost door - 17/05/13 om 15u43

    Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft!

  • Offday

    Gepost door - 16/05/13 om 09u47

    Goed gevonden, niet echt moeilijk, relatief snel klaar én lekker.