FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

Bourride met zeeduivel

  1. Recept
  2. Reacties (4)
  1. Bourride met zeeduivel

    Bereidingswijze

    1. 1 Snij wortel, prei en selder in kleine stukjes. Doe ze in een pot met wat Solo Vloeibaar en laat 10 minuten zachtjes stoven.
    2. 2 Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.
    3. 3 Snij de zeeduivel in blokjes van 4 cm. Leg de vis op de groenten. Kruid met peper en zout.
    4. 4 Laat 20 minuten pruttelen onder deksel op zeer zacht vuur.
    5. 5 Maak een mayonaise met eierdooier, olijfolie, peper en zout. Pers de knoflook in de saus.
    6. 6 Laat de looksaus over de vis uitvloeien en serveer.

    Bron: Culinaire Ambiance | Chef-kok: Dirk De Prins

    Geniet van Bourride met zeeduivel

    Gepost door


    Rating: 4/5 (9 stemmen)
    26048 keer bekeken
    141 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (4)

  • Solo

    Gepost door - 17/05/13 om 15u43

    Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft!

  • Offday

    Gepost door - 16/05/13 om 09u47

    Goed gevonden, niet echt moeilijk, relatief snel klaar én lekker.