Recept 45**** (9 stemmen)

Bourride met zeeduivel

Dit is een recept van

tijd
55 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. 1 Snij wortel, prei en selder in kleine stukjes. Doe ze in een pot met wat Solo Vloeibaar en laat 10 minuten zachtjes stoven.
  2. 2 Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.
  3. 3 Snij de zeeduivel in blokjes van 4 cm. Leg de vis op de groenten. Kruid met peper en zout.
  4. 4 Laat 20 minuten pruttelen onder deksel op zeer zacht vuur.
  5. 5 Maak een mayonaise met eierdooier, olijfolie, peper en zout. Pers de knoflook in de saus.
  6. 6 Laat de looksaus over de vis uitvloeien en serveer.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 17 mei 2013 om 15u43

Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft!

Laad meer reacties