FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Bouillonsoep met vlees

  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. Bouillonsoep met vlees

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

      Bereidingswijze

      1. Ingrediënten:
      2. 750 gr runderschenkel
      3. 2 liter water
      4. 1 schoongemaakte en kleingesneden ui
      5. 2 geschilde en in blokjes gesneden aardappelen
      6. 2 schoongemaakte en in ringen gesneden preien
      7. 2 schoongemaakte en in plakjes gesneden worteltjes
      8. 4 takjes peterselie
      9. 2 takjes selderij
      10. 5 geplette witte peperkorrels
      11. Zout
      12. Bereiding:
      13. Doe de schenkel met het water in een pan en breng het geheel aan de kook
      14. Voeg de kleingesneden ui, de blokjes aardappel, de ringen prei, de plakjes wortel, de takjes peterselie en selderij en de geplette peperkorrels toe
      15. Zet het vuur laag, leg een deksel op de pan en laat de bouillon ± 2 1/2 uur zachtjes trekken
      16. Haal de schenkel uit de bouillon en snijd het vlees in kleine blokjes
      17. Zeef de bouillon en doe hem terug in de pan
      18. Breng de bouillon aan de kook en laat hem bij vrij veel hitte inkoken tot nog ± 1 1/2 liter bouillon is overgebleven
      19. Voeg de stukjes vlees toe en maak de bouillonsoep op smaak met wat zout en peper

      Gepost door


      Rating: 2,5/5 (2 stemmen)
      13044 keer bekeken
      7 keer bewaard

      Fans

      • lekkerkoken
      • Theoke
      • vandidier

      Receptschriftje

      Log in om dit recept te bewaren in je schriftje