use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bosbessenmuffins
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bosbessenmuffins

Bosbessenmuffins

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 125 g bevroren of verse bosbessen
  • 120 g Solo Patisserie
  • 275 g bloem
  • 250 ml halfvolle melk
  • 100 g suiker
  • 1 ei
  • 2 tl vanillesuiker
  • 1 el bakpoeder
  • Kookmateriaal:
  • 8 papieren muffinvormpjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en zet de 8 muffinvormpjes klaar op een bakplaat.
  2. In een eerste kom meng je het ei met de Solo, de suiker en de vanillesuiker.
  3. In een andere kom meng je de bloem met de melk en het bakpoeder.
  4. Voeg het ei-Solomengsel toe aan het bloemmengsel en meng alles goed.
  5. Tot slot roer je de bosbessen er doorheen en giet je het beslag in de muffinvormpjes.
  6. Bak de muffins gedurende ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Lekker met een kopje thee of koffie!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.