use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bonensalade van witte en groene boontjes en grillworst
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bonensalade van witte en groene boontjes en grillworst

Bonensalade van witte en groene boontjes en grillworst

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 450 g gebroken sperzieboontjes
  • 3 sinaasappels
  • 3 rode uien
  • 4 takjes peterselie
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 1 blik (ca. 800 g) witte bonen
  • 150 g grillworst in dikke plakken
  • 6 el slasaus yoghurt

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de sperzieboontjes 5 minuten in kokend water. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Pers 1 sinaasappel uit. Schil de andere sinaasappels, verdeel ze in partjes en snijd in stukjes.
  3. Pel en snijd de rode uien in kleine partjes. Hak de peterselie fijn.
  4. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak de uipartjes 5 minuten op een matig hoog vuur. Laat op een bord afkoelen.
  5. Giet de witte bonen af, spoel ze af en laat goed uitlekken. Snijd de grillworst in reepjes.
  6. Meng de slasaus met het sinaasappelsap, de peterselie, de sperzieboontjes, de witte bonen, de stukjes worst en sinaasappel en de gebakken uipartjes.
  7. Verdeel de salade over 4 borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.