Recept 45**** (7 stemmen)

Bloemkoolsoep met paprika

Dit is een recept van

tijd
45 min

Bereidingswijze

  1. Stoof de fijn gesneden ajuin in wat boter. Snijd de paprika in kleine blokjes en de bloemkool in roosjes, houd er enkele over als garnituur en blancheer. Breng de bloemkool en de paprika bij de ui en laat nog even verder stoven. Giet er de bouillon boven en laat alles gaar koken. Mix alles zeer fijn en meng er de boursin onder, mix nogmaals tot een romig geheel. Breng de soep op smaak en werk af met peterselie en de bloemkoolroosjes. Smakelijk!

Ingrediëntenvoor 6 personen

  • 500 g bloemkool, 2 tassen rode paprika, 20 g boter, 1,5 l kippebouillon, 125 g boursinkaas, 2 gesnipperde uien, peterselie, zout en peper

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door ruysscha op 22 december 2014 om 11u47

Heb de soep reeds verschillende keren gemaakt. Altijd lekker!

Laad meer reacties

Deze recepten vind jij vast ook lekker...