use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bloemkoolcurry
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bloemkoolcurry

Bloemkoolcurry

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 grote ui
  • 1.5 kneepje Solo Vloeibaar
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 flinke mespunt cayennepeper
  • 1 mespunt komijn (djinten)
  • 750 g bloemkoolroosjes
  • 450 g voorgekookte krieltjes
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 el fijngehakte verse koriander
  • 1 el fijngeknipte bieslook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de ui klein en fruit de snippers in wat vloeibare margarine gedurende 2 minuten. Schep er de kerrie, cayennepeper en komijn door en laat het nog een minuutje zachtjes bakken.
  2. Schep de bloemkoolroosjes en de krieltjes bij de ui in de pan. Voeg de kokosmelk toe en vervolgens water tot alles net onder staat. Dek de pan af en kook de bloemkool en aardappeltjes gaar in ongeveer 10 minuten.
  3. Voeg naar smaak eventueel nog wat kerrie toe en strooi vlak voor het serveren de verse kruiden over de curry.
Lekker met naanbrood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.