use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bloemkool met pestoroom
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bloemkool met pestoroom

Bloemkool met pestoroom

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 750 g bloemkoolroosjes
  • 1 dl light room
  • 2 volle el groene pesto

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in ongeveer 10 minuten. Kook ondertussen in een steelpannetje de light room een minuut of 2 met de pesto.
  2. Giet de bloemkoolroosjes af en schenk de pestosaus erover. Serveer direct.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.