use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bisque van langoustine
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bisque van langoustine

Bisque van langoustine

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 wortels
  • 1 ui
  • Solo
  • tijm
  • laurier
  • 2 teentjes knoflook
  • 20 langoustinen
  • 0.75 fles witte wijn
  • 1 doosje saffraan
  • 150 g room
  • 3 eierdooiers
  • zout en peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de wortel en de ui in kleine stukjes en braad ze in wat Solo lichtbruin in een steelpan.
  2. Voeg de tijm, de laurier en de geplette knoflook toe, samen met de langoustinekoppen.
  3. Bak dit alles even aan en voeg de wijn en de saffraan toe.
  4. Breng zachtjes aan de kook en laat zo'n 10 minuten sudderen.
  5. Haal het mengsel van het vuur en doe het in de mixer.
  6. Giet het daarna door een zeef en doe opnieuw in de pan.
  7. Meng de room met de eierdooiers in een kom, voeg een beetje warme bisque toe en giet alles weer in de pan.
  8. Warm de bisque opnieuw op zonder aan de kook te brengen.
  9. Versier met enkele langoustinestaarten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.