FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Bisque van langoustine

  1. Recept
  2. Reacties (1)
  1. Bisque van langoustine

    Bereidingswijze

    1. Snij de wortel en de ui in kleine stukjes en braad ze in wat Solo lichtbruin in een steelpan.
    2. Voeg de tijm, de laurier en de geplette knoflook toe, samen met de langoustinekoppen.
    3. Bak dit alles even aan en voeg de wijn en de saffraan toe.
    4. Breng zachtjes aan de kook en laat zo'n 10 minuten sudderen.
    5. Haal het mengsel van het vuur en doe het in de mixer.
    6. Giet het daarna door een zeef en doe opnieuw in de pan.
    7. Meng de room met de eierdooiers in een kom, voeg een beetje warme bisque toe en giet alles weer in de pan.
    8. Warm de bisque opnieuw op zonder aan de kook te brengen.
    9. Versier met enkele langoustinestaarten.

    Gepost door


    Rating: 4/5 (7 stemmen)
    22729 keer bekeken
    299 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (1)

  • kiaraken

    Gepost door - 07/12/10 om 14u17

    het was heel lekker,ik heb het uitgeprobeerd voor met de feestdagen,ik ga ze zeker maken.