Recept 45**** (7 stemmen)

Bisque van langoustine

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Eigenschappen
SoepVoorgerecht
  • 1 reactie
  • 299 keer bewaard
  • 24.011 keer bekeken

Bereidingswijze

  1. Snij de wortel en de ui in kleine stukjes en braad ze in wat Solo lichtbruin in een steelpan.
  2. Voeg de tijm, de laurier en de geplette knoflook toe, samen met de langoustinekoppen.
  3. Bak dit alles even aan en voeg de wijn en de saffraan toe.
  4. Breng zachtjes aan de kook en laat zo'n 10 minuten sudderen.
  5. Haal het mengsel van het vuur en doe het in de mixer.
  6. Giet het daarna door een zeef en doe opnieuw in de pan.
  7. Meng de room met de eierdooiers in een kom, voeg een beetje warme bisque toe en giet alles weer in de pan.
  8. Warm de bisque opnieuw op zonder aan de kook te brengen.
  9. Versier met enkele langoustinestaarten.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kiaraken op 07 december 2010 om 14u17

het was heel lekker,ik heb het uitgeprobeerd voor met de feestdagen,ik ga ze zeker maken.