use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Biefstuk met peper-portsaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Biefstuk met peper-portsaus

Biefstuk met peper-portsaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 biefstukken (à 150 gram, ca. 2 centimeter dik)
  • zout, peper
  • 5 el Solo Vloeibaar
  • Voor de saus:
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 plakken bacon
  • 1 el peperkorrels
  • 1 scheut rode port
  • 2 dl light room

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Haal de biefstukken uit de koelkast en laat ze op temperatuur komen. Pel de ui en knoflook en snipper ze fijn. Snijd de bacon in kleine stukjes. Dep de biefstukken even droog met keukenpapier.
  2. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit de vloeibare margarine in een pan en bak de biefstukken om en om lichtbruin. Bak ze nog ca. 3 minuten, keer ze halverwege. Haal ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
  3. Schenk het overtollige vet uit de pan (niet alles). Bak de ui en knoflook , bacon en peperkorrels. Blus het af met de port en schenk de light room erbij. Laat het even koken. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  4. Serveer de saus bij de biefstuk.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.