use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Auberginequiche
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Auberginequiche

Auberginequiche

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Op tijd klaar
    55 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 10 cl melk
  • 1 eetlepel provençaalse kruiden
  • 1 soeplepel Solo Vloeibaar
  • Zout en peper
  • 3 aubergines
  • 3 eieren
  • bladerdeeg

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Het bladerdeeg in een vorm uitspreiden, inprikken met een vork en 10 minuten laten voorbakken in een voorverwarmde oven (180°).
  2. De in blokjes gesneden aubergines met wat zout en peper garen in de Solo.
  3. Klop de eieren in een grote kom en leng aan met wat melk. Voeg er de auberginebereiding aan toe en kruid met de krudien.
  4. Giet de mengeling op het deeg.
  5. Zet alles nog 35 minuten in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.