use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Aspergetaartjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Aspergetaartjes

Aspergetaartjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 0.5 pak diepvries filodeeg
  • zout
  • 4 eetlepels Solo vloeibaar
  • 500 g groene asperges
  • 4 sneetjes rauwe ham
  • 50 g geitenkaas
  • zwarte peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat het filodeeg ontdooien volgens de aanwijzingen.
  2. Snij de onderkanten van de asperges af , breng water met een snuifje zout aan de kook en kook ze in 10 minuten beetgaar.
  3. Spoel de asperges in een vergiet onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
  4. Halveer ze in de lengte.
  5. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  6. Bestrijk 4 vellen filodeeg met Solo vloeibaar en vouw ze in de lengte tweemaal dubbel.
  7. Leg de stapeltjes op een ingevette bakplaat.
  8. Snij het laatste velletje filodeeg in de lengte in vieren, bestrijk de stukken ook met Solo vloeibaar en leg ze op de andere stapeltjes.
  9. Leg op elk deegstapeltje een plakje ham en verdeel de asperges en geitenkaas erover.
  10. Bak de taartjes in de oven in 15-20 minuten knapperig bruin.
  11. Leg de taartjes op vier borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.