use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Witte asperges op z'n Vlaams met grijze garnaaltjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Witte asperges op z'n Vlaams met grijze garnaaltjes

Witte asperges op z'n Vlaams met grijze garnaaltjes

Witte asperges op z'n Vlaams: het is een klassieker waar iedereen van houdt. Scoor punten met dit simpele gerecht, geschikt voor elke dag!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 eieren
  • 16 grote, witte asperges
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • nootmuskaat
  • 2 el gehakte platte peterselie
  • 200 g grijze garnalen, liefst handgepelde

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de eieren hard (6 minuten) en laat ze afkoelen. Pel ze vervolgens en prak ze met een vork.
  2. Kook de asperges gedurende 4 minuten in kokend, gezouten water (opgelet: ze moeten krokant blijven!).
  3. Verhit de Solo in een hete pan. Voeg hier de eieren, zout, peper en nootmuskaat aan toe. Laat alles warm worden en voeg dan de gehakte peterselie toe.
  4. Dresseer de asperges en overgiet met de eierbereiding. Werk af met de grijze garnaaltjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.