FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

asperges op z'n vlaams

  1. Recept
  2. Reacties (0)
  1. asperges op z'n vlaams

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 2 bundels asperges
    2. 4 eieren
    3. 4 el gehakte peterselie
    4. 200 gr gezouten boter
    5. nootmuskaat, peper en zout

    Bereidingswijze

    1. schil de asperges. kook ze 15-20 minuten in water met een snuifje zout
    2. kook de eieren 10 minuten. laat ze afkoelen in koud water. pel ze en prak de dooiers en de eiwitten apart
    3. laat de asperges uitlekken op een keukenhanddoek, zodat ze meteen ook wat kunnen opdrogen
    4. laat de boter smelten (niet kleuren) en doe er een snuifje peper bij
    5. schik de asperges op de borden met de zachte punten in dezelfde richting. kruid ze met een snuifje nooitmuskaat. leg op elke portie, mooi op een rijtje, eiderdoor, eiwit en gehakte peterselie.
    6. lepel de warme, gesmolten boter over de asperges.
    7. serveer meteen.

    Gepost door


    Rating: 4/5 (1 stem)
    8481 keer bekeken
    20 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • pollekke
    • kama

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje