FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Asperges op zijn Vlaams

  1. Recept
  2. Reacties (1)
  1. Asperges op zijn Vlaams

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    1. 1 kilo asperges
    2. 4 eieren
    3. 4 soeplepels gehakte peterselie
    4. 1 koffielepel nootmuskaat
    5. 6 soeplepels water
    6. 150 GR boter
    7. een scheutje citroensap
    8. peper en zout

    Bereidingswijze

    1. Kook de eieren gedurende 10 à 12 minuten zodat ze hard gekookt zijn en laat ze zeker een uur afkoelen tot ze volledig koud zijn.
    2. Schil de asperges en kook ze gaar.
    3. Pel de eieren en hak het wit en het geel afzonderlijk.
    4. Breng het water aan de kook samen met de boter, het citroensap en de nootmuskaat tot u een gebonde boter bekomt.
    5. Voeg daarbij de gehakte eieren en de peterselie.
    6. Dien de warme asperges op met de Vlaamse boter.

    Gepost door


    Rating: 3/5 (1 stem)
    11325 keer bekeken
    16 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • hartemberg
    • NelekeP
    • Momo3

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (1)

  • solomien

    Gepost door - 28/07/12 om 19u28

    Het is niet moeilijk om eens te maken