Recept 35*** (1 stem)

Asperges op zijn Vlaams

Dit is een recept van

tijd
25 min
  • 1 reactie
  • 16 keer bewaard
  • 12.252 keer bekeken

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren gedurende 10 à 12 minuten zodat ze hard gekookt zijn en laat ze zeker een uur afkoelen tot ze volledig koud zijn.
  2. Schil de asperges en kook ze gaar.
  3. Pel de eieren en hak het wit en het geel afzonderlijk.
  4. Breng het water aan de kook samen met de boter, het citroensap en de nootmuskaat tot u een gebonde boter bekomt.
  5. Voeg daarbij de gehakte eieren en de peterselie.
  6. Dien de warme asperges op met de Vlaamse boter.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door solomien op 28 juli 2012 om 19u28

Het is niet moeilijk om eens te maken