use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Asperges op Italiaanse wijze
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Asperges op Italiaanse wijze

Asperges op Italiaanse wijze

Superlekker: asperges op Italiaanse wijze met heerlijke ham en parmezaan. Een simpel gerucht om heel wat punten mee te scoren!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • truffelolie (of olijfolie)
  • 500 g asperges
  • 4 sneetjes Parmaham
  • raketsla
  • bieslook
  • Parmezaanschilfers

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water (afhankelijk van de dikte).
  2. Laat de asperges uitlekken.
  3. Rol de asperges in de Parmaham.
  4. Schik de asperges op de raketsla, besprenkel met de truffelolie en werk af met Parmezaanschilfers en gesnipperde bieslook.
Bewaar de voetjes en de schillen van de asperges wanneer je asperges op Italiaanse wijze bereidt: je maakt er heerlijke bouillon van.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.