use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Alaska Pollakfilet met prei en Hoegaarden
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Alaska Pollakfilet met prei en Hoegaarden

Alaska Pollakfilet met prei en Hoegaarden

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 800 g Alaska Pollakfilet
  • 1 flesje light room
  • 1 tomaat
  • olijfolie
  • dille
  • muskaatnoot
  • broodkruim
  • 1 kg prei
  • mosterd
  • 1 flesje Hoegaarden
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • 2 eetlepels Maïzena sausbinder
  • 2 dl visfumet

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven op 180°.
Bereiding
  1. Bereid de saus: laat de visfumet en het bier inkoken en voeg de light room toe. Meng de Maïsena bij de ingekookte fumet en voeg nog peper, zout en Solo toe.
  2. Kruid de vis, wrijf in met mosterd en bestrooi met broodkruim. Schik dit geheel in een met Solo ingewreven ovenschotel. Plaats in de oven gedurende 12 minuten.
  3. Snij de prei fijn en stoof aan in Solo. Schik de prei op het midden van het bord. Leg de prei op de vis en giet de saus er rond.
  4. Garneer de vis met de blokjes tomaat en een takje dille.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.