FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

agnes sorel soep

  1. Recept
  2. Reacties (1)
  1. agnes sorel soep

    Bereidingswijze

    1. bouillon trekken van de gegeven ingredienten van de kippenbouillon:
    2. (eerst het vlees in koud water opzetten en aan het kookpunt brengen, afschuimen, groenen en kruiden toevegen + - 20 min laten garen op een zacht vuur, vlees en groenten eruit halen, zeven en klaar)
    3. een roux bereiden met solo bakken en braden en bloem, al roerend de bouillon toevoegen
    4. laten doorkoken en op smaak brengen
    5. voeg de gestoofde champignons toe, kippenvlees en tong
    6. klop de eidooier met de room op in een soepterrine en voeg de soep onder voordurend roeren erbij
    7. bestrooi met gehakte peterselie

    Geniet van agnes sorel soep

    Gepost door


    Rating: 4/5 (5 stemmen)
    54133 keer bekeken
    22 keer bewaard

    Fans

    • MakeMo
    • lekkerkoken
    • Theoke

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (1)

  • jojo

    Gepost door - 19/12/12 om 18u32

    Ik zou deze soep op voorhand bereiden (voor kerstavond) kan ik deze invriezen ?