Recept 45**** (5 stemmen)

agnes sorel soep

Dit is een recept van

tijd
50 min
  • 1 reactie
  • 23 keer bewaard
  • 58.877 keer bekeken

Bereidingswijze

  1. bouillon trekken van de gegeven ingredienten van de kippenbouillon:
  2. (eerst het vlees in koud water opzetten en aan het kookpunt brengen, afschuimen, groenen en kruiden toevegen + - 20 min laten garen op een zacht vuur, vlees en groenten eruit halen, zeven en klaar)
  3. een roux bereiden met solo bakken en braden en bloem, al roerend de bouillon toevoegen
  4. laten doorkoken en op smaak brengen
  5. voeg de gestoofde champignons toe, kippenvlees en tong
  6. klop de eidooier met de room op in een soepterrine en voeg de soep onder voordurend roeren erbij
  7. bestrooi met gehakte peterselie

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door jojo_3 op 19 december 2012 om 18u32

Ik zou deze soep op voorhand bereiden (voor kerstavond) kan ik deze invriezen ?