FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Aardbeienbavarois

  1. Recept
  2. Reacties (1)
  1. Aardbeienbavarois

    Ingrediënten - voor
    4
    personen

    Bereidingswijze

    1. VOORBEREIDING
    2. Aardbeien pureren tot er geen stukjes meer inzitten.
    3. Sinaasappel en citroen persen.
    4. Gelatineblaadjes laten weken in koud water.
    5. Room opkloppen.
    6. WERKWIJZE
    7. Sinaasappel- en citroensap beetje verwarmen en daarin de gelatineblaadjes oplossen.
    8. Pan van vuur halen; aardbeiencoulis en suiker toevoegen.
    9. Opgeklopte room doorspatelen.
    10. Serveerringen op bord met bakpapier plaatsen en mengsel toevoegen.
    11. Gedurende enkele uren laten opstijven in koelkast.
    12. AFWERKING
    13. Met een aardappelmesje langs rand bavarois gaan om hem uit de serveerringen te halen.
    14. Garneren met een blaadje verse munt.

    Geniet van Aardbeienbavarois

    Gepost door


    Rating: 3,5/5 (5 stemmen)
    23005 keer bekeken
    36 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • lekkerkoken
    • hildeke3105
    • bijoutje

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (1)

  • ConstantDiana

    Gepost door - 04/04/14 om 15u35

    Hoeveel gram weegt een gelatineblaadje gebruikt voor dit recept?