Recept 45**** (6 stemmen)

Aardbeienbavarois

Dit is een recept van

tijd
20 min
Eigenschappen
ZomerBelgischNagerecht
  • 1 reactie
  • 36 keer bewaard
  • 26.330 keer bekeken

Bereidingswijze

  1. VOORBEREIDING
  2. Aardbeien pureren tot er geen stukjes meer inzitten.
  3. Sinaasappel en citroen persen.
  4. Gelatineblaadjes laten weken in koud water.
  5. Room opkloppen.
  6. WERKWIJZE
  7. Sinaasappel- en citroensap beetje verwarmen en daarin de gelatineblaadjes oplossen.
  8. Pan van vuur halen; aardbeiencoulis en suiker toevoegen.
  9. Opgeklopte room doorspatelen.
  10. Serveerringen op bord met bakpapier plaatsen en mengsel toevoegen.
  11. Gedurende enkele uren laten opstijven in koelkast.
  12. AFWERKING
  13. Met een aardappelmesje langs rand bavarois gaan om hem uit de serveerringen te halen.
  14. Garneren met een blaadje verse munt.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door ConstantDiana op 04 april 2014 om 15u35

Hoeveel gram weegt een gelatineblaadje gebruikt voor dit recept?

Deze recepten vind jij vast ook lekker...