use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Aardappelsoufflé
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Aardappelsoufflé

Aardappelsoufflé

Verrassend: het superluchtige van aardappelsoufflé en de romigheid van mozzarella in één overheerlijk ovenschaaltje. Perfect als voorgerecht of als originele sidedish.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2,5 dl light room
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • zout
  • 3 grote aardappelen
  • 3 eieren
  • 50 g geraspte kaas
  • peper
  • muskaatnoot

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout.
  2. Kook de aardappelen gaar, plet ze met een vork.
  3. Roer er de light room, de dooiers en de kaas bij.
  4. Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
  5. Spatel er de eiwitten door.
  6. Smeer 4 souffléschoteltjes in met de Solo Vloeibaar en verdeel er de bereiding over.
  7. Schuif ze in de op 180° voorverwarmde oven tot de soufflés mooi opgekomen en goudgeel zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.