FR

Bewaar al je favoriete recepten in My Open Kitchen

  • Registreer
  • Login
  • Connect with Facebook

My Open Kitchen

Je favoriete recepten snel terugvinden?

Bewaar ze in jouw persoonlijke schriftje!

Sluiten

Aardappelsoufflé

  1. Recept
  2. Reacties (5)
  1. Aardappelsoufflé

    Bereidingswijze

    1. Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout.
    2. Kook de aardappelen gaar, plet ze met een vork.
    3. Roer er de light room, de dooiers en de kaas bij.
    4. Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
    5. Spatel er de eiwitten door.
    6. Smeer 4 souffléschoteltjes in met de Solo Vloeibaar en verdeel er de bereiding over.
    7. Schuif ze in de op 180° voorverwarmde oven tot de soufflés mooi opgekomen en goudgeel zijn.

    Geniet van Aardappelsoufflé

    Gepost door


    Rating: 3,5/5 (11 stemmen)
    39733 keer bekeken
    619 keer bewaard

    Meer inspiratie

    Fans

    • MakeMo
    • hartemberg
    • lekkerkoken

    Receptschriftje

    Log in om dit recept te bewaren in je schriftje

Reacties (5)

  • Solo

    Gepost door - 14/11/12 om 11u58

    Dank je wel voor de vraag. Dat kan zeker! Maar leg dan onderaan in de timbaaltjes een rondje bakpapier en smeer de timbaaltjes goed in met Solo.

  • Ree

    Gepost door - 08/11/12 om 20u41

    Kan je de soufflé uit de timbaaltjes halen om op een bord te schikken naast een stukje vis bv? Ziet er wel héél lekker uit!

Get Adobe Flash player