Recept 45**** (9 stemmen)

Muffins met noten en esdoornsiroop

Dit is een recept van

Gepost in

Taart & gebak

tijd
35 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Klop de Solo en de suiker tot een romige massa, zeef de bloem en het bakpoeder bij de massa en meng goed. Klop nu het ei door de massa.
  2. Mix de banaan met de yoghurt en spatel dit door het beslag. Meng tot slot de gehakte walnoten onder het beslag.
  3. Verdeel papieren kuipjes over 8 bakvormen. Je kan bakvormen voor muffins in de handel kopen.
  4. Verdeel het beslag over de bakvormen en verwarm de oven voor op 200°C.
  5. Verdeel de walnoten en bananenchips over de muffins en bak ze af in 12 à 15 minuten tot ze goudbruin zijn. Laat de muffins afkoelen op een rooster.
  6. Verhit de honing in een pannetje tot deze donker kleurt. Voeg de esdoornsiroop toe en neem van het vuur. Bestrijk de muffins met de siroop.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Solo op 21 februari 2014 om 12u21

Dat kan je inderdaad doen lemmens, het kan natuurlijk de smaak van je muffins een beetje veranderen.

Laad meer reacties

Deze recepten vind jij vast ook lekker...