OUDERWETS EENVOUDIG. TIJDLOOS LEKKER.

Zo gaan asperges en groene thee perfect samen. En zwarte thee geeft ganzenlever en amandelen een extra smaakdimensie. Deze eigenzinnige foodpairing lijkt op het eerste gezicht wat eigenaardig, maar wie ze aandurft mag een aangename verrassing verwachten.Wist je dat foodpairing in België ontstaan is? Vanuit ons land veroverde de trend inmiddels de hele wereld. Bij foodpairing vergelijkt men smaakaroma's van ingrediënten op wetenschappelijke wijze. Op basis daarvan ontdekken we hoe we met originele combinaties tot verrassende en heerlijke resultaten kunnen komen.

SOLO STELT VOOR: 3 MAAL CREATIEF MET THEE

In gerechten, gebak, cocktails, hapjes,… er zijn tientallen recepten waar thee geslaagd gecombineerd wordt met minder voor de hand liggende ingrediënten. En het leuke is dat je echt geen chef-kok moet zijn om jezelf en vrienden of familie te verrassen met unieke theecombinaties.

Klaar voor meer inspiratie over thee en gebak? Volg Lipton op Facebook.