use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rouleaux de fromage aux abricots
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rouleaux de fromage aux abricots

Rouleaux de fromage aux abricots

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de préparation
    5 min
  • Temps de cuisson
    10 min
  • Portions
    Portions 8

ingrédients

  • 100 g d'abricots secs
  • 80 g de sucre
  • 8 feuilles de brick
  • Solo Liquide
  • sucre en poudre
  • 400 g de fromage frais

Directives nutritionnelles (par portion)

clause de non-responsabilité

etapes de préparation

  1. Hachez les abricots et mélangez-les au sucre et au fromage.
  2. Répartissez en 8 portions puis posez-les sur les feuilles de brick.
  3. Roulez-les comme des loempias.
  4. Enduisez-les de Solo Liquide et enfournez-les à 180 °C.
  5. aissez les feuilles de brick dorer, saupoudrez de sucre et servez.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.